like-button.net herewordpress-themes.org here

Tomb Raider - Definitive Edition


« takana


tutkimalla antiikin muistomerkkejä on vain yksi pieni osaarkeologi työtä. Toki syvällinen tuntemus kuolleiden sivilisaatioiden on tärkeää, mutta paljon vähemmän kuin mestaruustappavan keula taitaitonopean elpymisen jälkeenverinen taistelu. Jännitys määritteleetoimetJännitystä arkeologi, ei väliä kuinka haluttomia saatat olla kantaa asetta, ja näet tämän kaoottinen elämäntapa silmin ikuinen perhe Lara Croft. Hänen elämänsä on yksi verenvuodatusta ja kurjuutta, voimaa mausteina kipua, ja kun hän voittaa jokainen murskaus takaisku, hän oppii millainen ihminen hän todella on. Tällaiset pyrkimykset ovat niin fantastisia, että hänen tarina emotionaalista kasvua on usein varjoonvillisti epärealistisia tapahtumia, muttaylivoimainen kauneus saari on niin mukaansatempaava, jaetsintä niin asiantuntevasti suunniteltu, että sinusta tulee sijoittanut Lara Croft : n uskomaton matka.


Definitive Edition Tomb Raider onpaljon, kuten Lara Croft erinomaisia ​​seikkailu viime vuonna vain parannettu grafiikka ja lisäominaisuuksia. Lähes kaikkiladattavaa sisältöä2013 julkaisu on nyt sijaitsee aivanlevyn. On olemassalukuisia uusia moninpelikartalla ase ystävillesi ( tai vihollisia ) vuonna, aseita veti suoraan Hitman : Absolution, jakourallinen uusia hahmoja pelata. Yksinpeli ei ole jätetty huomiotta, joko. Yksi uusi hauta voit flex palapelin ratkaisuun lihas, jaerilaisia ​​asuja antaa sinulle enemmän tyylillisiä joustavuutta. Oletko koskaan halunnut Lara pukeutua kuin1930 tutkimusmatkailija ? Nyt sinulla on mahdollisuus ! Mikään näistä lisäyksistä ovat kovin kiinnostavaa, joten jos olet jo pelannut läpi Tomb Raider onvanhempi konsoli, siellä on vain vähän kannustimia hypätä uudelleen. Ellei, että on, rakastat puheviestinnän. SekäXbox One ja PlayStation 4 versiot tukevat komentoa, joten vain sanomalla "kartta " tai " pistooli " välittömästi tekee mitä voit odottaa. Se ei ole kaikkein romaani toiminnallisuutta, mutta ainakin se toimii.


Lara Croft onuusimpana jäsenenäpieni miehistö etsiiedelleenmenetetty valtakunta, joka mystisesti kadonnut. Hänen seuralaisensa käsittää tyypilliset arkkityypit, jotka ovat samalla tunnistettavissa ja unohtuva. Ontieteellisesti ajattelevia mies, joka käyttää silmälaseja ja paidat geeky sanaleikkejä,lihaksikas kalastaja, joka uhmaa hänen vaikuttava ruumiinrakenne toistuvasti osoittaa, kuinka herkkä hän on, jatyyni palkkasoturi, joka on myöspitkän aikavälin mentori Lara. Heidän nimiään ei ole väliä, koska sellainen pikku kehittämiseen heidän persoonallisuutensa, voit nopeasti unohtaa, keitä he olivat, kun he offscreen. Tämä väsynyt valettu työnnettiintarina täynnä yhtä väsynyt kestoilmaisuja, joten harvoin välitäkattavaa tapahtumista.


On valitettavaa, miten köyhiä niin paljonnäyttely on, koska Lara itse on hyvin määritelty. Hän alkaa outvahva otsikkona vastavalmistunut määritetään partiolainen tutkimaton mailla etsimään tämän kadonneen sivilisaation, mutta pian tajuaakauhea ahdinko hän on, kun asiat menevät pieleen. Ymmärrät hänen haluttomuus uskoakauhea tapahtumia, jotka ovat ilmi, ja tuntuu kuin pikkutarkka kuin hän tekee, kun hän pakotetaan tappamaanhyökkääjä. Killing lopulta tulee tavanomaisuus Lara, ja vaikka se on vaikea hyväksyä, kuinka nopeasti hän sopeutuu tämän verisen elämäntapa, hänen ahdistunut itkee taistelun aikana ja loppuun romahtaa jälkeenpäin tehdä näetpelottaa henkilö piilossa pinnan alla. Ja kun hän lopulta halkeamia puolivälissäseikkailu, siirtymässä joku taistelevat puolustaa itseäänhenkilö selvästi hyökkäykseen, ymmärrät, että myös siksi, että jokaisella onkatkeamispisteessä.


Hänen siirtyminen sinisilmäinen seikkailija täysimittaiseen tappaja järkevää, ja se on juuri siksi se on niin epämiellyttävä. Meidän on pakko asettua hänen kenkänsä, kysymys, miten voisimme vastata hyökkäyksiä elämäämme, ja ihmetellä, jos olisimme voi taistella, kun se olisi niin paljon helpompaa antautua. Smart vauhdista varmistaa, ettei ole paljon aikaa tutkia mitä tapahtui, että viime rankka taistelu.


Vainpuoli tusinaa tai niin hyökkääjät, useimmat taistelut ovat ohi ennen kuin saat tuudittautuarytmi, joka vaatii sammutat moraalista taipumukset. Joten voit kaivella jonkin aikaa, tutkiaympäristöjä, ja sitten kasvot viiden minuutin kaaoksen ja huutaa ennen kuin olet lähti jälleen itse. Tällainen tahallinen ja harvinaisia ​​astuu verenvuodatusta kaikin taistella niin paljon tehokkaampi ja emotionaalisesti verottaa. Kuten fiksusti kuin Tomb Raider käsittelee harvinaisista kokeiluista torjumiseksi, sehuono työtä osoittaa kuoleman. Lara on kidutettu niin sensaatiomainen tavalla, että se on suorastaan ​​aiheeton, sillä jos peli on reveling hänen vaivaansa. Ylivoimainen kauneus saari on niin mukaansatempaava, jaetsintä niin asiantuntevasti suunniteltu, että sinusta tulee sijoittanut Lara Croft : n uskomaton matka.


Lara ei ole pelkoa joutua vaarallisen lähelle liekkejä hyvin ahtaisiin paikkoihin. Onneksi voit välttää tällaiset ihannointi, jos haluat. Vain älä kuole ! Vaikka se on usein helpommin sanottu kuin tehty. Varhainen hetkiä Tomb Raider, ja monet muut kohdat sirotellaan kokoseikkailu, koostuvat nopeasti ajan tapahtumia, joissa yksi myöhästyneen painiketta painamalla johtaavälitöntä lopettamista. Usein nämä lyhyet sekvenssit ovattervetulleita muutoksen tahdissa. Kun olet väijytykseen onkapea silta, tai ovat käynnissä poislumivyöry, sydämesi rotuja, ja nämä sekvenssit lopettaa tarpeeksi nopeasti niin, että et saa painoi teidän puute tulo. Kuitenkin on ahdettu niin paljon QTEs ensimmäisen 10 minuuttia,peli saa sinut kahlata läpi ikävä kohtaamisia ennen kaikkea avautuu. Se on sääli, ettävarhainen osat ovat niin kuivaa, koska loput Laran matka on täynnä jännitystä, mutta se on pieni hinta maksettavaksigraafinen loisto nämä kohdat mukanaan.


Aukosta hetkiä, Tomb Raider esittelee sen upea visuaalinen suunnittelu. Kyllä,Definitive Edition urheilu paremmin tekstuurit, valaistus jauseita muita teknisiä vaikutuksia kuin PlayStation 3 ja Xbox 360 kollegansa, mutta se ontaiteen tyyliin, joka tekee haluat venture syvemmälle tähän ahdisti saarella. Lara poimii häntä läpiklaustrofobinen luola, tai metsästää peurojametsässä täynnä elämää, tuntuu kuin jos oletosa tätä maailmaa. Huippukokousvuori ja sitten katsoa kohti horisonttia ; hennon streaming pilvien läpi luo tunteen romanttinen ihme, että olisi hyvä tahansa pari heidän häämatka. Tämä onupea peli, joka osoittaa, miten teknistä asiantuntemusta voidaan parantaa taiteellisen kirkkaimmillaan, ja päinvastoin, sillä vain noin joka osa vetää sinut yhä osaksi Laran maailmaan. Outoa hikka, kuten liekit, jotka uhmaavat todellisuus, erottuvat keskellähyvin tajusi katsoa, ​​että tihkuu vain noin joka toinen elementti.


Ja sinulla on runsaasti aikaa ihailla maisemia. Lara kulkee monia eri osalaaja kartta, ja lähes jokainen onpienimuotoinen avoin ympäristö. Piilotettuja herkkuja ovat sirotellaan koko ; Joissakin lisätä tietojataustatarina, ja toiset voit tarkastella antiikin aarteita. Vaikka yksikään niistä ei ole paljonkonkreettisia vaikutuksia,silkkaa iloa paljastamiseksi piiloistaan ​​on loputtomasti tyydyttää. Työkaluja, että saat kokoseikkailu avata useamman palanympäristöä, joten voit vetää alas rakenteetköysi nuoli, blast läpi ovet haulikolla, ja voittaa muut tiesulkuja samoin. Tämä kannustaa sinua uudelleen kohdat fretti joka menetti doodad, ja vietin tuntikausia vain polkee ympäristön kautta etsimään Condor pesiä ja liput.


Tule, Lara, pysähtyä ja hajupuita ja murehtia elossa myöhemmin. On valinnaisia ​​haudat ryöstää samoin. Se on outoa, ettäpeli nimeltään Tomb Raider paikkoja niin vähän huomiota, hyvin, Raiding, muttasuupaloiksi sivutehtäviä varmasti lisäämukava palapelin ratkaisemisessa elementti. Haudat piilota kehittää mekaanisia rakenteita, jotka on asianmukaisesti manipuloida, jotta tee läpi niitä. Saatat joutua tasapainottaaalustaa painotettu tynnyriä tai käyttää valtaa tuuli juuri sopiva, ja siellä onjännittävä kiire kun selvittää, mitä on tehtävä. Myönnettäköön, monet näistä alueista sisältävät vain yhden tai kaksi palapelit, joten voit viettää vain viisi tai niin minuuttia yhdessä ennen kuin löydätaarteen lopussa. Mutta vaikka he ovat lyhyitä, ne tarjoavatmukavan kiertotie, joka vaatii voit käyttää ovela yhdessä teidän erilaisia ​​kykyjä löytää kaikkea salassa.


Tällainen tahallinen ja harvinaisia ​​astuu verenvuodatusta kaikin taistella niin paljon tehokkaampi ja emotionaalisesti verottaa. Lopulta sinun täytyy vetää huomiota hautaaminen naamaritaseistetut miehet hyökkäävät sinua. Lara onhaavoittuvuus, joka johtaanopeasti loppuun, jos saat osuman enemmän kuinpari kertaa, joten taistelu on rakennettu fiksu liikkumista ja kylmästi tarkkuusvaaran edessä. By seisoo lähellä rinnassa korkea esteet, Lara automaattisesti kumartuu turvallisesti pois pahanteosta, mutta älä odota seiso maahan kuin tappajat parvi kohti sinua. Molotovin cocktaileja ja hyvin sijoitettu laukausta, hyökkääjät sinut maksamaan pysyvän edelleen, joten sinun täytyy olla niin nopeasti jalat kuin olet kanssa liipaisinsormi. Roll yhdestä pilarista toiseen, tai kiivetä korkeammalle nauttienhetken hengähdystauko. Vihollisia perääsi, jättäen itsensä alttiiksi, kun he yrittävät matkia oman liikkeet, ja se täyttää löysänuoli tai poimia ne poispistooli, koska ne kompastuvat kömpelösti takanasi. On joitakin typerä hetkiä, esimerkiksi silloin, kun vain odottaatyhmä kaveri kiinni päänsä pois kansi, mutta taistelu on niin nopea ja jännittävä, että tällainen harha on helppo unohtaa.


Osa syytorjua enthralls alusta loppuun, kuinka lyhyt taistelee ovat. Vain muutamia vihollisia läsnä useimmissa taistelee, voit poistaa uhkia muutamassa minuutissa, joten olet takaisin tutkiavaikuttava locales ei ole aikaa. Se tekee arvostat jokaisen kohdata sitäkin, ja siellä on tarpeeksi erilaisia ​​, jotta jokainen taistelu tuntuu erilaiselta. Voit lähestyäleirinkeskellä yötä ja on mahdollisuus poimia vihollisia pois vaivihkaa tai ota mahdollisuudet kanssatäysi - out kiire, tai toisessa skenaariossa olet roikkuu ylösalaisinpaula kun vihollisia syöksyyn kohti sinua. Muina aikoina olet liikkuvan ympäriinsähuoneessa tuhottavissa pilarit, tai syöksyä kauttapalavasta rakennuksesta, ja jokainen taistelu vaatiihieman erilaista lähestymistapaa. Tämä lajike auttaa pitämääntaistelee jännittävä. Plus, vaikka sinulla on tavallinen valikoima aseita,keula osoittautuu sekä tyydyttävämpää käyttää ja haastavampaa. Ottamalla jokukeula yhden täydellisen kirjautunut hedari tuntuu niin valtuuttamisesta että olen tietoisesti taistellut ilman aseita niin, että jokainen taistelu voi olla yhtä jännittävä kuin mahdollista.


Gun ? Miten gouche. Valitettavasti, vaikkayhden pelaajan hyödyntää ovat sekä kekseliäs ja jännittävä, kun uskaltaa moninpeli, asiat menettävät että hehku. Täällä kaikki tuntuu hyvin. Kiinninuoli läpi jonkun pää on yhtä täyttää tässä, koska se on vastoinAI vastustaja, ja on jopa ansoja lopettaa hyväuskoinen pelaajia heidän etenemisensä. Mutta se on kaikki niin odotettavissa. Ottaa huomioon,soolo pyrkimys kääntyi normeista mielenkiintoisella tavalla, kuten tarjoamalla täysin explorable ympäristöissä ja laittoi tällainen pieni painotetaan torjumiseksi,moninpeli vain kierrättää paljon siitä, mitä on tullutstandardi kilpailukykyinen areenoilla. Toki, ei ole mitään vikaa niin hengetön taisteluita, mutta se on sääli ei ole enemmän mielenkiintoisia elementtejä painia pois huomiota muilta pelejä siellä.


Mikä on merkittävin noin Tomb Raider on miten sen monia elementtejä niin täydentävät hyvin toisiaan, joten ei väliä mitä toimintaa olet parhaillaan, olet täysin sijoittanut. Jopayksinkertainen tasohyppely, jossa Laran tahmea kädet varmistaa olemassa pieni epäonnistumisen, on jännittävää ansiosta lyhyt quick - ajan tapahtumia, jotka pitää mielen keskityttiin jopa pienin toimia. On kaksi asiaa, jotka löi minua, kun olen ensimmäinen pelataan Tomb Raider viime vuonna, ja sitten pinnoittaa kun pelasin läpiDefinitive Edition, että sementin tämä eräs viime suosikkeja. Lara itse on niin hyvin muotoiltu, että olen kasvanut kiinni hänen hyväkseen ja oli surullista sanoa hyvästit kunluottojen rullattu. Jahieno visuaalinen suunnittelu on niin henkeäsalpaava, että olen jatkuvasti löytänyt itseni tuijottaamaisemia sijaan työntää eteenpäin. Tomb Raider onsuuri uudelleenlöytämiseksi tätä sitkeää franchising joka sai minut innokkaita näkemään, missä Lara menee hänen tulevaisuutensa.


« takana