like-button.net herewordpress-themes.org here

1 . ehdot

Avaamalla tämän sivuston, sitoudut noudattamaan näitä WWW-sivuston ja Käyttöehdot, kaikkien sovellettavien lakien ja asetusten ja hyväksyt, että olet vastuussa noudattamisesta muiden paikallisten lakeja. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et saa käyttäen tai Käyttämällä tätä sivustoa. Materiaalien sisältämät tällä sivustolla ovat suojata asianmukaisella tekijänoikeuslailla ja tavaramerkki lain.


2 . käytä License

 1. Lupa on myönnetty väliaikaisesti ladata yhden kopionmateriaaleista (tiedot tai ohjelmistot) on Pelit- arvostelu : n kotisivuilta henkilökohtaiseen , ei-kaupalliseen ohimeneviä katselu vain . Tämä ontoimiluvan myöntämisestä , eiomistusoikeuden siirto , ja tämän lisenssin et saa:
  1. muokata tai kopioidamateriaaleja ;
  2. käyttäämateriaaleja mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen tai mistään julkisesti nähtäville ( kaupallinen tai ei - kaupallinen ) ;
  3. yritys tai purkaminen mitään ohjelmia sisältyvät Pelit arvostelu : n www-sivuston
  4. poistaa tekijänoikeutta tai muuta muistiinpanoja materiaaleista ; tai
  5. siirtäämateriaalit toiselle henkilölle tai " peili "materiaalit millään muulla palvelimella.
 2. Tämä lisenssi päättyy automaattisesti , jos rikot jotakin näistä rajoituksista ja voi irtisanoa Pelit arvostelu milloin tahansa . Kun päättämisestä katsominen näiden materiaalien tai päätyttyä tämän lisenssin , sinun täytyy tuhota kaikki ladatut materiaalit hallussasi joko sähköisessä tai painetussa muodossa .

3 . Disclaimer

 1. Materiaalit Pelit arvostelu internetsivuilla tarjotaan " sellaisenaan" . Pelit arvostelu ei takaa suoraan tai epäsuorasti ilmaistua , ja täten irtisanoutuu ja tekee tyhjäksi kaikki muut takuut , mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai kaupallisesta hyödynnettävyydestä , sopivuudestatiettyyn tarkoitukseen tai loukkaamattomuudesta immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksien loukkaamista . Edelleen Pelit arvostelu ei takaa tai tee esityksiä koskevattarkkuutta , todennäköisesti tuloksia tai luotettavuuttakäytönmateriaaleja sen verkkosivulla tai muutoin liittyvät tällaisiin aineksiin tai minkään sivuston linkitetty näille sivuille .

4 . rajoitukset

Missään tapauksessa Pelit arvostelu tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista ( mukaan lukien rajoituksetta vahingot tietojen katoamisesta tai voiton vuoksi tai liiketoiminnan keskeytymisestä , ) jotka johtuvatkäytöstä tai kyvyttömyydestä käyttäämateriaalia Pelit arvostelu Internet sivusto , vaikka Pelit arvostelu taianimaatiota arvostelu valtuutettu edustaja on ilmoittanut suullisesti tai kirjallisestiilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta . Koska jotkut lainsäädäntö ei salli rajoitetun takuun tai vastuun rajoitukset välillisistä tai satunnaisista vahingoista , nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua .


5 . Korjaukset ja Errata

Materiaalit esiintyvät Pelit arvostelu : n kotisivuilta voi sisältää teknisiä , kirjoitusvirheitä , tai valokuvan virheitä . Pelit arvostelu ei takaa, että jokinaineista verkkosivuillaan ovat tarkkoja , täydellisiä tai ajantasaisia ​​. Pelit arvostelu voi tehdä muutoksiasisältämästä materiaalista sen Web-sivuston milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta . Pelit arvostelu ei kuitenkaan tee mitään sitoudu päivittämäänmateriaaleja .


6 . Linkit

Pelit arvostelu ei ole tarkistanut kaikkiasivustolle linkitetyn sen Internet- sivusto ja ei ole vastuussasisällöstä tällaisen linkitetyn sivuston . Mikään linkki ei merkitse vahvistusta Pelit arvostelu sivuston . Käyttää kaikkia tällaisia ​​liittyy web-sivuston onkäyttäjän omalla vastuulla .


7 . Sivuston käyttöehdot muutokset

Pelit arvostelu voi muuttaa näitä käyttöehtoja sen verkkosivuston milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta . Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaansitten nykyisen version näissä käyttöehdoissa käyttöehdot .


8 . Sovellettava laki

Mikä tahansa väitteen, Pelit arvostelu kotisivuilta sovelletaanlakejaSuomen valtion huomioimatta sen ristiriitaa koskevia määräyksiä .


Yleiset ehdot käyttöön soveltuviaWeb-sivusto .


Yksityisyydensuoja

Asiakkaiden tietosuoja on meille erittäin tärkeää . Niinpä olemme kehittäneet tätä politiikkaa, jotta voit ymmärtää, miten keräämme, käytämme , kommunikoida ja luovuttaa ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja . Seuraavassa esitetään pääpiirteittäin meidän Privacy Policy .


 • Ennen tai aikaan keräävät henkilötietoja , me tunnistaatarkoituksiin, joita varten tietoja kerätään .
 • Emme kerää ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ainoastaan​​tavoitteena täyttävään tarkoituksiin meidän ja muiden yhteensopivien tarkoituksiin , ellemme suostumus kyseisen henkilön tai lain vaatimalla tavalla .
 • Me vain säilyttää henkilökohtaisia ​​tietoja niin kauan kuin on tarpeen täyttämiseksi näihin tarkoituksiin.
 • Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukainen keinoin ja tarvittaessa tietäen tai suostumusta kyseessä olevalle henkilölle.
 • Henkilötietoja pitäisi olla merkitystä siihen tarkoitukseen, johon se on tarkoitus käyttää , ja , siinä määrin kuin tällaisiin tarkoituksiin , tulisi olla täsmällisiä , täydellisiä ja ajan tasalla .
 • Me suojelemme henkilökohtaisia ​​tietoja kohtuullisen turvatakuiden katoamisen tai varkauden sekä luvatonta käyttöä, luovutusta , kopiointi , käyttö tai muuntelu .
 • Teemme helposti saatavilla asiakkaille tietoa politiikan ja käytäntöjen hallintaan liittyviä henkilökohtaisia ​​tietoja .

Olemme sitoutuneet toimimaan liiketoimintaamme mukaisesti näitä periaatteita , jotta varmistetaan , ettäsalassa henkilötiedot suojataan ja ylläpidetään.