like-button.net herewordpress-themes.org here

Star Wars: The Old Republic


« takana


Star Wars : The Old Republic on ollutalati muuttuvassa kameleontti alusta alkaen jatkuvasti kaupankäynnin pois ominaisuuksia ja mekaniikka sen hyppy vapaa-to -play voimanpesä ja myöhemmin vapauttaamonipuolinen Rise ofHutt Cartel laajennus. Vaikkapainopiste jokaista kimpale sisältöä on siirtynyt,tunnelma on sama: tutustuenStar Wars-universumin uusilla ja ainutlaatuisilla tavoilla pitäisi tehdä sinusta tuntuubadass. Galactic Starfighter pyrkii tekemään sinusta tuntuu vain, että vanteiden sinutohjaamossa ikioma lakko taistelija ja vannoutuneita sinut taisteluun. Jos alasajon Sith taistelijat harjoittavan turbo moottoritraekuurot sädeaseille kuulostaa teidän ajatusjuhlissa lihaisa kokemus on räätälöity sinulle.


Toinen täysi laajennusOld Republic tarjoaatuulenpuuska muokattavissa alusten, vapaa - lennon pelaaja - vs. - pelaaja tilaa taistella, ja lisäominaisuuksien päivitykset, jotka tekevätihailtavaa työtä tarkennetaan, mitä Star Wars : The Old Republic halusi olla käynnistää, mutta eivät aivan lunastettava. Space torjumiseksi ontärkeä teemassaStar Wars-universumin ja tähän asti se on languished kuinpettymys ja riisuttu minipeli, joka on toiminutplodding jauhaa kokemusta sen sijaantäysin toteutua liikunta valkoinen kaareutuvat, reuna - of-your - istuin dogfighting.


Tilaa taistella tuntuu yhtä hyvältä kuin miltä se näyttää. Ehkä paras tapa arvostaa Galactic Starfighter mittakaavassa on sen 12 -versus -12 vastaa, että kuoppa sinulla muita pelaajia vastaan ​​kahdella eri alueilla :Kuatin Mesas ja Kadonnut Telakat. Kuatin Mesas kartta on lähelläplaneettaan, jossa asteroidi kentät sekä muita hairahtunut roskia dottinglukuisia kanjoneita ja muita rakenteita, jotka toimivat kiehtova maamerkkejä varoa. Kadonnut Telakat valehdella edelleen vuonna tila, jossa valtava avaruusasemat jotka toimivat kaapata pistettä jatäydellinen linnakkeen nopea hengähtää keskelläintensiivistä rähinä. Kun kirjoitatryhmän Finder ja käynnistääPVP ottelu tutustuakarttojen, se tulee nopeasti ilmi, kuinka tehokkaasti tämä itsenäinen kokemus revingoratesOld Republic, jonka jälkeen sen ainoa laajennus on tunne, ikään kuin se voisi olla sen viimeinen osakilpailu.


Reuna -of - your- istuin ei anna periksi siitä hetkestä kun pyöristää ylöspäinryhmähetki sinä (toivottavasti ) voittavan. Valitettavasti siellä onmelko jyrkkä oppimiskäyrä, mikä on pääosin kehittynytsuuremmat elämän versio siitä, mitä on aiemmin takaytimekäs minipeli. Kuten minkä tahansa vapaan kanan tilaa taistelupeli,valvonta voi olla vaikea naulata kunnes olet suorittanutmuutamia eri tappeluita. 360 asteen liikerataa tehdä hämmentävältä ajoittain, varsinkin kun olet tynnyri rullattu itsesi ulosnäköyhteydessävastaantulevien Sith Strike Fighter.


Et voi omistaaaluksen tosielämässä, mutta voit tehdä tämän yhden sinun. Kun olet asettui valikkoon, masterointi aseita voi olla haaste samoin. Lukitus päälle kohde onhaaste, koska se voi olla vaikea laskeutuakohde, joka on zipping ympärilläsi edestakaisin. Käytäntöä voit ohjata tulenhaluamallasi tavalla, muttaaluksi haasteena on jotain pitää mielessä : muutaman ensimmäisen jaksoja voi olla pettymys, jos et voi kaataa paljon aikaa osaksi helpottaa osaksivalvontaa. Se koira - syödä-koira maailma siellä avaruudessa, ja voit kaatua ja polttaa, jos et voi pysyä.


Galactic Starfighter ei ole niinjäykkä konstruktio, että ei ole eri arkkityypit pelaajille muottiratsastaa, joka on täydellinen niille. Taistelukone, lakko taistelija, ja scout ovat kaikki mahtava valintoja, japommikone,neljäntenä valintana, tulee saataville helmikuun puolivälissä. Pelaajat pyrkivät parvenlakko taistelija, joka muistuttaa läheisestiX - siipi ja Y - siiven taistelijat jopa Star Wars Casuals ovat todennäköisesti tuttuja. Tämä malli iskeemukava sekoitus rikos ja puolustus, jossaketterä scout on peppier ja fantastinen niille, jotka haluavat vain vetoketju aseet paukkuen ja ulostiukka tilanne nopeasti. Lannistumaton taistelukone tarjoaa mahtava tykkejä, mutta se onhitaintrio.


Jokainen alus voidaan räätälöidä pelityyliisi tapa aluksen ja laivaston takavarikkoa. Aluksen takavarikkoa on valuutta ansaitut käyttäen tiettyjä aluksia, jotka voidaan sitten muuntaa laivaston pakkolunastusta, jolla voit ostaa uusia aluksia. Voit viettää aikaa päivitystätapa aluksen näyttää, mutta se on järkevämpää laajentaa oman passiivisia ja aktiivisia kykyjä pyyhkiälattiaakilpailua. Päivitettävissä osat ovat kytköksissä lahjakkuutta puut oksa ja aivan kuten hahmosi taitoja, mutta jos haluat vain tehdä laivan näyttää aika, voit muuttaa sen maali suunnittelu, laser värit, ja enemmän.


Miehistön jäsenet ovat toinen tapa pitää asiat tuoretta,mielenkiintoinen lisä, joka tekee tilaa tuntuu hieman vähemmän yksinäiseksi, vaikka olet lukittu taistelussa. Seuralaiset lukittu - peli voidaan valita johtamaan ikioma miehistö. Lisäksi copilots voidaan valita erityisiä bonuksia ja kyvyt, jotka voisivat antaa sinulleyliotteen, kun se tulee käsitellä pelaajia, jotka ovat investoineethieman enemmän aikaa ja valuutan talonrakentamiseentäydellinen alus. Vaikka jotkut augments ovat ostettavissa vainCartel markkinoilla on runsaasti saatavilla avata kautta normaaliin toistoon.


Kumppanisi voi aina luottaa pitää sinut raiteilleen. Jos otit ongelma aiemmin kumppanisi lausuvatsamoja vanhoja linjoja uudestaan ​​ja uudestaan ​​, kun juoksi läpi oman luokan juoni, sinun on iloinen tietää, että uusi vuoropuhelu on lisätty kutakin mahdollista luonnetta. Ne voidaan laskea joitakin ystävällisiä resori ja hilpeä huumori kun olet cruising ympäri, sekä arvokasta tietoa ympäristöstä. Vaikka uusi vuoropuhelu on tuskinpeli vaihtaja, se onvirkistävä lisä, joka auttaa sitoa tilaa konfliktitPlanetside kertomuksia,avulias touch harkitsee tätä laajentamista ei käsitellä tarinaa perustuvia tehtäviä.


Tilaa taistella näyttää ja tuntuu erinomainen ja koskaan ei houkutella kilpailijoiden, vaikka se on valitettavaa, että ei ole vaimentava tarina koukku vetää sinut sisään Tämä pettymys on tasapainottavat Galactic Starfighter n helppous : kaiken tasoisille pelaajille voi harjoittaa jaksoja ilman koskaan päätökseenjuoni tai olet ollutedellisen merkin. Niin kauan kuin sinullaaktiivinen tili, voit päästä onhauskaa ilman sitoutumistakilta tai jopa päivittäin pelata. Pohjimmiltaan tämä on itsenäinen kokemus Star Wars-fanit etsiiriehakas kyytiä ilman kaikkiamassiivisesti multiplayer jännitystä. Old Republic on tarvinnut tämän puuttuva pala jo jonkin aikaa, ja nyt kun se on saapunut, on aika ollaJedi tai Sith olet aina halunnut olla.


« takana