like-button.net herewordpress-themes.org here

Rekoil


« takana


Sanotaan, että ensivaikutelma on kaiken, ja Rekoil tekeehienoa työtä vahvistaa tätä käsitystä. Tunsin innoissani kun käynnistettyampuja ensimmäistä kertaa ; peli merkittyhenkinen seuraaja klassinen ampujat vanhojen vetosi minuun. Hyppäsinpalvelin, otti minun loadout, ja tulikartta, jossa olin heti surmansa kutemaan. No, kaikki eivät oleasiantuntija heti, ajattelin. Mutta kun olin tappoi noin viisi kertaa uusi ystäväni kutevat camping Nurkasta tunsin sydämeni pesuallas. Kyllä, ensivaikutelma voi tarkoittaa kaikkea, ja aikana monta tuntia seuraavan, saatoin vain todeta, että minun varhain epäilys oli oikea : Rekoil onrikki peli.


Vain verkossa ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jossasotilaallinen mullin pelejä kuten Call of Duty ja Counter - Strike, Rekoil vie asiat takaisin perusasioihin, Karttaen monet mekaniikka pelaajat ovat tulleet hyväksyä vakiona. Peli keskittyy kilpailuun pelattavuus olematta huolissaan kokemuspisteitä, riveissä, vahtikoirat, tai taktisia ilmaiskuja. Se tarjoaa kuusi loadouts, mukaan lukientuttu pahoinpitely, Recon, ja sniper luokat. Jokainen loadout sisältää viisi vaille kuusi aseita, sekäsidearm,lähitaisteluase, javalita kaksi kranaattityyppejä, sekä useita ase nahat kuten arktinen camo kimmeltävä kultaus - jotka kaikki ovat saatavilla alussa.


Rekoil kuuluu useita suuria, ulkoilma- karttoja, kuten City Park. Joutumassa ottelu on lähes vaivatonta, jossavain hidastumisen aiheuttama ärsyttää latausaikoja, kun ne valitsevat loadout. Käynnistymässä, annat yksi monista omistettu palvelimia, valitse aseita, ja hypätä suoraantappelu, kaikki muutamassa minuutissa. Lähtökohta toimii hyvin, ja kantaa kauaspäivän Quake ja Unreal Tournament, maailmoissa frags ja sora -ääninen juontajat, joka haukkui kaiuttimien kautta, jossa päästä sisään ja menee töihin vainmuutaman klikkauksen päässä. Valitettavasti, ei kauan sen jälkeen annatottelu, Rekoil alkaa hajota käsiin.


Olen epäillyt jotain oli vialla, kun aloitin ensimmäinen ottelu on viiden kuolema alijäämä ennen kuin ehdin edes ampumaan ensimmäinen luoti. On monia ongelmia, jotka vaivaavat Rekoil, mutta kaikkein turhauttavaa onkauhea kutemaan järjestelmän. Vuonnasäännöllinen deathmatch, olen usein joko tuli pelin löytää itseni leikattiinvihollisen takanani tai ilmestyi aivankeskelläammuskelu, saada surmansa ennen tilaisuuden saada minun laakerit. Joskus useat pelaajat kudulleyhden pisteen kerrallaan, kannustaa kutemaan camping. Kartat kuten Jalostamon tai Streets,pelaaja voi kerätä yli 10 vaivatonta taposta ennen pysäytetty.


Voit taistella maastossa ja ahtaissa saleissa ja porrashuoneet. Ryhmähengen pohjainen ottelut, kutu osaksi ammuskelua vähenee huomattavasti, koska et yleensä peliin pisimmälle paikassa kuinsuurin osavastapuolen joukkue. Muttakutemaan suru eivät ole täysin häivytetty ; Jotkut kartat kutemaan sinuaavoimeksi, kun oikea kansi on pulaa. Kokeneet pelaajat, jotka tietävät, mistä etsiä pitääsilmällä näitä paikkoja, joissakiikarikivääri, poiminta pois pelaajat astuessaan areenalle.


Aseiden Rekoil ovat ristiriidassa, lähinnä silloin, kun se tulee tarkkuudella. AK- 47,suosittu suosikki pelaajien keskuudessa, on merkitty voimakas, mutta epätarkka pitkillä etäisyyksillä. Kuitenkin voisin vielä tappaa vihollisia jopa seisten toiselle puolen karttoja, jotain, joka ei pitäisi olla mahdollistaaseen ase leviämistä. Yhdessä ottelu, kun seisoin keskelläareena, sain pois neljä osumilla päähänperäkkäin, mikä sai minut ihmetellä, jososuma laatikot ovat liian suuria. Mutta koin muussakin taistelussa jossa vietinkoko leikkeen ampumisenlonkanvastustaja useita jalat pois näkemättäyhdellä osumalla merkki. Näitä kysymyksiä voisi liittyä viallinen osuma laatikot, mutta se on erilainen pelistä toiseen, johtaen sekavuuteen.


On monia ongelmia, jotka vaivaavat Rekoil, mutta kaikkein turhauttavaa onkauhea kutemaan järjestelmän. Sniper kivääriä, toisaalta, tuntuu liian tarkka. Monet joukkue tappomatseissa siirtää osaksi täysi- sniper taisteluissa, ja se on helppo ymmärtää, miksi : sniping on vaivatonta Rekoil, kiitos siitä, että lähes jokainen kivääri onhelppoa tavoite ja erittäin tarkka, voi tappaa yhdellä kierroksella elin suurimman osan ajasta. Epätavallinen tarkkuus, voima ja nopeus tekevät kiikarikiväärejä tappava jopa lähietäisyydeltä. Käsissäni,kiikarikivääri kukisti kolmea vastustajaa peräkkäin, yksiheadshot, kaikki sisällä tilaa noin 10 metriä.


Atrocious server lag aiheuttaa lisäongelmia Rekoil. On noin 50 omistettu palvelimia saatavilla pelin, ja vainharvat niistä ovat hyväksyttäviä tasoja palvelimen ping, eli kun ne ovat tyhjiä. Kun pelaajat täyttää palvelimia, ping voi raketti jopa 150 tai yli 200. Korkea ping luojoukon kysymyksiä, mukaan lukien pelaajat hyppää koko kartan, jäi laukausta, saada surmansa vaikka sinulla jo muuttanut kannen takana, ja suosikkini, kranaatteja, jotka katoavat kokonaaneetteriin jälkeen heittelee. Huono optimointi on toinen asia. Vaikka tietokone käsittelee helposti modernein pelejä, Rekoil kamppailevat edelleen säilyttää 30 kuvaa sekunnissa kiireisinä hetkinä.


On monia aseita saatavilla vuodesta rynnäkkökivääreitä ja konepistooleilla. Rekoil kärsii peli - breaking virheitä, jotka vaihtelevat raskauttava täysin hämmentävää. Useammin kuin kerran,peli käynnistynyt minut takaisinvalikkoon ilman varoitusta, ja usein kun se tapahtuu,peli kaatuu, pakota sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen. Useammassa kuin yhdessä ottelussa,pelaaja on suoritettu täysin näkymätön, mutta voi silti tappaa ilman rajoituksia. Tämä ei ollutkysymys hakkerointi, koska se kerran tapahtui minulle. Se on houkuttelevaa väärin minun vasta hankittu suurvalta parantaa minun tappo / kuolemasuhteesta samalla tarttumallahelppoon voittoon, mutta Rekoil ei seuraa mitään tilastot, eikä se kuuluuleaderboard, jotenuutuus väärinhäiriö nopeasti kului pois, ja Jätin liittyäeri palvelimelle.


Rekoil kamppailevat edelleen säilyttää 30 kuvaa sekunnissa kiireisinä hetkinä, myös alhaisilla asetukset. Vaikka Rekoil onvaltava määrä ongelmia, on olemassa todellisia hetkiä, jolloinpeli on aidosti hauskaa. Useat10 saatavana kartat ovat hyvin suunniteltuja, kuten vankilassa, jossa gunfights esiintyy mutkaisilla portaat ja tyhjissä soluissa, kunhelikopteri sykkii ylipilalla koripallokenttä. Saha on kaksi tehtaat erotettu kasana sahatavaran, täydellinen CaptureSalkku. Toinen suosikki, Jalostamo, ominaisuudet kuivilla, aurinko - valkaistu maastossa. Täällä olen kokenut jännittynyt taisteluita, joissa Ebony purojen öljyä suihkutetaan bullet - täynnä rummut kun minä strafed puolelta toiselle, minun kivääri möly. Nämä jännittynyt, sydän - hakkaa kahakoita ovat minun tärkeimmät hetket Rekoil. Näissä lyhyehköjä, saatat lyhyesti muistelemaan vuotta pelaa nykiä ampujat kuten Quake ja Unreal Tournament.


Jokainen aseasevarasto on saatavilla alusta alkaen. Rekoil hetkellä on useita pelitiloja, kutenyhä suosittu Deathmatch ja Team Deathmatch. Lisäämällä että on Domination, jossakaksi ryhmittymät taistelevat kaapata ja pidä läiskätkartalla. Myös PidäSalkku, jossa joukkueet saada pisteitäkauemmin he ovatsalkku heidän asemaansa, ja CaptureSalkku, joka on Rekoil oma muunnelma Capture the Flag. Peli sisältää myös oman version Halo 4 : n Flood -tilassa, kutsutaan Rekondite. Tässä tilassa yksi pelaaja valitaanrekondite,läpinäkyvä vihollinen lahjakas luonnoton nopeus javahva nujakka hyökkäys. Surmansa saaneista ovat respawned kuin rekondites, ja jäljellä olevat pelaajat on selvitä vastaan ​​yhä enemmän näkymättömiä vihollisia.


Rekoil ylpeänä mainostaa eSport tukea, joka tarjoaa Twitch.tv työkaluja jatäyden katsoja tilassa. Mutta kun minun koeajo Twitch tuntui hyväksyttävää, en voi sanoa samaa katsoja tilassa. Jotkutkartat sisältävät näkymätön seinät, jotka vaihdella onpieni riesa, estämällä sinua hyppii yli pieniä kiviä tai listoissa tai saamasta takaapäin kansi, olemaan ongelmallista, kuten korkeat esteet, jotka toipua kranaatteja takaisin sinulle. Näkymätön seinät nämä kartat esti minun kelluva kameran sujuvasti kuorimallataistelukentällä, pakottaa minut etsimäänaukko kuin olisin loukussahuomaamaton sokkelo. En usko eSports kommentaattorit löytävätkärsivällisyyttä kattamaanpeli, joka tekee siitä niin vaikea seurata otteluita.


Beyond teknisistä syistä,vaikeinta Rekoil kasvot ontäydellinen puuttuminenvahva online-yhteisö. Kun ensimmäisen kerran käynnistettypelipäivänä sen julkaisua, ei ollut yli 30 ihmistä pelaa sitä. Numero vaihtelivat kokoviikon, ja useammin kuin ei, olen pelannut vain puoliksi täynnä ja joskus parittomat joukkuetta. Alle puolet numero ilmestyi pelataseuraavina päivinä.


« takana