like-button.net herewordpress-themes.org here

Metal Gear : Solid 5


« takana


Metal Gear Solid tunnusmerkeistä ole koskaan olleet edustettuina paremmin kuin Ground Zeroes,prologi luvun Metal Gear Solid V :Phantom Pain. Se yhdistää jännittynyt varkain ja Best-in - luokan cutscene suuntaan, ja nämä näkökohdat seistä edellä muita peli sarjassa, mutta luonnollisesti,kerronta on lopuksi ennemmin kuin haluat. Se voi vain kestäätunnin tai kaksi loppuunpäätavoite, muttapeli ei täysin lopu tähän. Lisäksi täyttämällä joitakin aukkoja välillä Metal Gear Solid : Peace Walker jaPhantom Pain, Ground Zeroes esittelee uuden varkain järjestelmä jaavoimen maailman formaatissa, joka on täydellinen kokeiluihin. Vaikka olet valmisseuraavaan kappaleeseen, mikä onkiire ? Kiitosten jälkeen rolltärkein tehtävä jakourallinen sivuaktiivisuuksia avata,paras osa Ground Zeroes on juuri aloittanut. Jossa on runsaasti salaisuuksia löytää, ja uusia haasteita hallita, jahtaavatendgame viihdyttää sinua tuntikausia.


Tarina sekvenssit Ground Zeroes valloittaa vaikuttava kuvaus, oikein esitteleehyödyntää jabrutaali vielä sankarillinen Big Boss ; Battlefield ihmelapsi, joka kauan sitten disavowed uskollisuuttaanYhdysvaltain hallituksen ja perusti oman sotilaallisen vuokrattavissa. Metal Gear pitkään on ollut tiedossa siitä vaikuttava välianimaatiot, mutta ne ovat yleensä haittaa ristiriidassa animaatio ja over-the- top ääni toimii. Onneksitilanne on päinvastainen Ground Zeroes. Hahmot liikkua ja puhualuonnon armosta, ja vaikka se on vihlova kuullatunnistettavissa Kiefer Sutherland ääni Big Boss sijasta fan - suosikki David Hayter, hänen toimitus on paljon realistisempi ja uskottava. Ei ole väliäalustan pelaat sitä, olet käsitelty vaikuttava valaistus ja mestarillisesti muotoiltu luonnetta ja ympäristö malleja, jotka yhdessäuudistetun valettu, nostaa Ground Zeroes " välianimaatiot yli ja sen jälkeen niitä menneisyydestä. Ne eivät voi pysyä noin pitkään, mutta he varmasti lähtemättömän vaikutuksen.


Tehtäväsi alkaatyypillisesti dramaattisesti tumma ja myrskyinen yö Camp Omega -sotilaallinen musta sivusto rannikolla Kuubassa. Sinun täytyy soluttautuavahvasti vartioitu pohja pelastamaanjäsen seurue, ja vainminkäänlaisia ​​todisteita kohta sinuaoikeaan suuntaan, sinun täytyy käyttää valtuuksien havainnointi, salakuuntelu, ja hieman valoa kuulustelujen onnistua.


Big Boss tekee, mitä hän tekee parhaiten. Kanssa Ground Zeroes " minimaalinen HUD,kapea kolmannen persoonan kamerakulma, jarönsyilevän pohja täynnä mahdollisia uhkia, hiippailla vihollisen linjojen takana on harvoin tuntunut niin jännittynyt ja mukaansatempaava. Metal Gear tunnetusti tähdet merkkiä poikkeuksellisen Salainen taitoja, mutta ne myös tulevat varustettu mielikuvituksellisia vempaimia, jotka tekevät työnsä helpottamiseksi paljastamalla vihollisen alueisiin ja hälyttää toteaa. Toisin kuin vanhemmat pelit, ei ole automatisoitu tutka seurata lähistöllä vihollisia Ground Zeroes ; ainoa tapa seurata vihollisia on ensin paikalla niitä omin silmin, ja vasta sitten, kun merkitsemällä ne teidän kiikarit, voit seurata niiden liikkeitä. Tietäen missä tahansakymmeniä vihollisia ovat tuotostenpieni määrä luottamusta, mutta se onpieni lohtu, kun joka kulmassa käännät voi esittää arvaamattomia haasteita.

Kiinnivarjot, Crouch - kävely takana esineitä tai indeksoinnin kauttaruoho pitää poissa näkyvistä useimmissa tapauksissa, mutta olisivihollinen vilauksen Big Boss, sinulla onlyhyt mahdollisuus lunastaa itsellesi kun hän saapuu refleksi tilaan. Tämä luoti ajan kuten hidas - liikkeen vaikutus antaa sinullemuutaman sekunnin poistaa käytöstä spotter lyhyen kantaman melee hyökkäyksiä taihyvät ammuttu päähän, jotta välttää käynnistämästäbase laajuinen hälytys. Antaako se sinullekohtuutonta etua vihollisesi ? Tietenkin, mutta kutenmerkintäjärjestelmä, se myös tekeesiirtyminen kuulijan, avoimen maailman varkainhieman helpompi niellä.


Snake lintuperspektiivissä Camp Omega. Jos oletluonnostaan ​​lahjakas asiantuntija, se onantanut, että voit lopulta olla täplikäs. Heti, hälytykset pauhata, ja vihollisia, joskus panssariajoneuvoja, parven viimeisen tunnetun sijaintisi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa : kohdata ne päineen tai pakenemaan ja odottaa niiden luopumaan haku. Se ei olebinary, mutta järjestelmän ja vaikka saatat kadottanut ajajia, he voivat pysyä korkea hälytyksen jonkin aikaa. Aiemminkätevä kuvake jaajastin voisi auttaa selvittämään viholliset olivat ja kuinka kauan olet ollut pysyä piilossa ennen kuin he luovuttivat. Nämä ominaisuudet on poistettu, joten sinun täytyy seurata live radioliikennettä kerätäsamaan intel.


Tarvetta kiinnittää huomiota omaan in -ear radio - mikä voi kuulostaa pois milloin tahansa - japoistaminen automaattisen tutka järjestelmien Ground Zeroes erilleen muustasarjassa. Mikään ei yksinkertaisesti luovutetaan sinulle, ja Ground Zeroes onpaljon jännittynyt ja palkitseva kokemus se. Vaikka merkintä vihollisia ja ottaa refleksi käytettävissänne ovat hyödyllisiä, sinun täytyy työskennellä käyttää niitä sinun eduksesi. Jos haluat uppoutuapeliin entisestään, voit poistaa merkinnän ja Reflexin kaiketikinaikojen haaste.


Kiitosten jälkeen roll jakourallinen sivutehtäviä avata,paras osa Ground Zeroes on juuri aloittanut. Kuinka hyvin onnistut suorittaa tavoitteet määrittääranking ansaitset lopussatehtävän, ja kaikkea,kuinka monta kertaa olet täplikäsuhrien määrää sinulle aiheuttaa matkan varrella, on vaikutusta pisteet ja palkintoja ansaitset. Tällaisten palkkioiden kuuluvat ase putoaa alussa tarkastuskäyntien ja - missio tutkimuksissa, jotka voivat merkittävästi muuttaa oman kehityspolun aikana toista playthroughs.


Rankingissa syrjään, sinun ei tarvitse hiipiä varjoissa, jos et halua, jakoko sotilastukikohta verran leluja käytettävissänne, joskus se on hauskaa ryhdistäytyä ja ilmoittaa teidän edessänne. Aseistettu C4 ja roolipelit, olet täysin valmis räjäyttää ajoneuvoja, tuhota vartiotorneineen, ja maksu, aseet paukkuen, kun mieliala iskee. Vaikka olet kannustetaan pelata osaksipelin viekas mullin teidän yhteistyössä - komentaja, on olemassa monia tapoja aktiivisesti häiritsee Camp Omega, ja jotkut sivutehtäviä on suunniteltu tälle tunteelle mielessä. Yhdessä, olet haastoi murhata pahamaineinen sotarikolliset, ja toinen näkee sinut ampumisen räjähteitä helikopterista suojellalouhintatoveri.


« takana