like-button.net herewordpress-themes.org here

Lightning Returns: Final Fantasy 13


« takana


Olenaluksen, olentyhjän. Näin sanoo Lightning, alias Claire Farron, aliassankaritar Final Fantasy XIII, ja nytsankaritar Lightning Returns. Ja hän on oikeassa. Hänen uusin seikkailu, Lightning ei ole kiinnostava ja itsestään, vaan sen vuoksi, mitä hän tarkoittaa muille, ja mitä muut tarkoittaa hänelle. Voit Bhunivelze - eli Jumala - hän onkeino readying ihmiskunnanuusi maailma pian syntyisi. Voit vanha ystävä Fang, hän on avain noudetaanesineen, joka pitää sanomatonta valtaa. Mitä Lightning,ainoa voima ajo hänen on hänen rakkautensa hänen kuolleen, mutta - ei - todellakaan sisko Serah, jaettä he voivat tulla maahan - mutta sekään mahdollisuus ei sekoita Lightning tunteita. Todellakin, Lightning onaluksen pitämiseksi ja kaatamalla juoni laitteita, mutta hieman enemmän.


Ollakseen oikeudenmukainen, Lightningin Stoalaisuus ontarina järkeä Lightning Returns, mutta se on tämä sama Stoalaisuus joka tekee lähes mahdotonta yhdistää hänen kanssaan ; hän on vain yksi henkilökohtainen motivaatio ja määrittelevät pelkästään, että motivaatio. Itse asiassa jokainen hahmo Lightning Palautukset on määriteltyalkeellisinta piirteitä, jotka kaikki palvelevattarpeitajuoni, eikä tontin johtuvattarpeetmerkkiä. Uskomaton sitten, että nämä merkit eivät koskaan lopettaa puhumisen, löytää uusia tapoja selittääyksinkertaisia ​​tapahtumia ympärillään niin monta sanaa kuin mahdollista. Ottaa niin vähän sanottavaa,merkkiä Lightning palautukset sure do puhuapaljon. Voisi sanoasamat asiat monista muista Japanin roolipeleistä, sekä runsaasti anime ja manga, mutta en muista koska viimeksi olisin ollut peli niin paljon vuoropuhelua, joka meni aivan tyhjästä.


Cactuars olkapäälleni tehdä minut onnelliseksi. Vaiheessa kaikille näille teatteri onmaailman Nova Chrysalia - tai tarkemmin, neljä melko suuria alueita Nova Chrysalia että kun kulkea uudestaan ​​ja uudestaan ​​kuin teettehtävät sinulta vaaditaan. Maailma on pian lopussa, ja Lightning on avain Jumalan suunnitelmaauusi alku. Hän onVapahtaja,joka pelastaa niin monta sielua kuin mahdollista, jotta ohjaamaan heitäuuteen maailmaan, ja Serah on Jumalan pelinappulana. Puolestaan ​​palaamassa merkki Hope Estheim toimii Lightning opas hänen Ark,pohja, joka on olemassa ajan ulkopuolella virtausta, ja talot Yggdrasil,kuuluisa elämän puusta, joka on tullutJRPG tukipilari.


Lightning Palauttaa ei olepeli noin Lightning, mutta tapahtumista, jotka avautuvat tällaisia ​​melodraama ja visuaalista elkeet, että et voi auttaa, mutta gawkkaunis spektaakkeli ennen sinua. Osa näistä tapahtumista on jonkinlainen järkeä, kun taas toiset ( kutenkaari, joka selittääyhä harmittaa Chocolina n backstory ) ovat järjettömiä nukkaa, mutta" hei " hetket tulevat ja menevät, joilla on jonkinasteinen luotettavuus, mikä sinusta toivovat olivat osakehittyneitä kerronnan sen lisäksi, että aistien herkkuja. Suosikkini pelin monet välianimaatiot, Lightning Donsupea liila puku ja astuu lavalle teatteri- tuotanto, jotka tekevätCirque du Soleil osoittavat näyttääkirppusirkus. Musiikin swoons, ilotulitteet ja muut elinvoimainen kukoistaa näytön kokoiseksi, ja hetken,komeus pyyhkäisee sinut poiselämäniloinen puuska äänen ja valon. Lightning onaluksen pitämiseksi ja kaatamalla juoni laitteita, mutta hieman enemmän.


Vilkas taistelu animaatiot antavat torjumiseksi joitakin luokassa. Jos vain olisivahvempi hahmo, joka voisi helposti tukea painonkoko pelin hänen harteillaan. Lightning ystävät Final Fantasy XIII ja Final Fantasy XIII - 2 on omat tehtävänsä, mutta niiden tarinat ovat tyypillisesti itsenäinen, joka huipentui lopullinen puheita, jotka voisivat edustaa 180 - asteen käännöksiä jaemotionaalinen kantoja heillä oli vain hetkiä ennen. Ainakin jotkuttoimijat toimittavat linjat tarpeeksi halukkaasti tehdä uskot heidän julistamaansa intohimoja. Final Fantasy XIII - 2 : n väärinymmärretty konna Caius Ballad oneniten lavaesiintyminen joukossa, kiitos näyttelijä Liam O'Brienin kaikuva baritoni, vaikka jopa Vanille toteaa lunastuksen nyt, että hän ei enää saa kantaataakkaakoko maailman ( melko kirjaimellisesti kello että ). Muualla Lightning Palauttaa syleileetavallista tyly coos ja kimeä laulu toimitukset, jotka luonnehtivat Final Fantasy, vaikka tämä ei oleasia toimii valintoja, vaan pikemminkin ristiriidassa äänen suuntaan.


Valitettavastikeskinkertainen äänen tuotanto onmerkittävä häiriötekijä. Voit tutustua ja reexplorepelin neljään vyöhykkeeseen kuin salama, joka kulkee tavallisesti yksin, Hope chattering korvassa kautta transponderi niin usein, haluat hän vain hiljaa. Hän drones niin usein, itse asiassa, että hän on jatkuvasti keskeytti kesken lauseen, kuntaistelu yhtäkkiä tapahtuu, kun cutscene kävelemällä uudelle alueelle, tai kun harrastat toinen hahmo, jotta täyttää tehtäviä. Äärimmäisissä esimerkkejä, Hope katkaisee oman vuoropuhelua, vaikka vaikka hän ei oleyksi hänen antaessaan oman keskeytyksiä, linjat ovat jatkuvasti sammuttaa kesken lauseen, joskus on uusittava, ja joskus saa unohtaa. Peli hukuttaa sinua tarpeettomia ääni, kuin jos kehittäjä Square Enix pelkäsivät, että olisit unohtaa mitä olit tekemässä tai miksi olit tekemässä sitä.


Suuria sotureita legenda ei tarvitse kattaa reidet. Tai torsos. Tai collarbones. Tai pilkkominen. Saatat ajatella voit yksinkertaisesti odottaa vuoropuhelun loppuun ennen pääomasijoitukset eteenpäin tai harjoittaa muita merkkejä, ja teoriassa voit. Kuitenkin Lightning Palautukset on suunniteltu tekemään pitää kiirettä. Katsos,maailma tulee päättymään halusimmepa sitä tai ei, ja kello on aina tikittää. Peli noudattaatiukkaa aikataulua, automaattisesti ja palaa sittenArk klo 6 joka päivä. Nähdä Lightning palaa finaali, sinun täytyy lisätä vielä useita päiviäkalenteriin säästämälläoikeaa sielut - mikä puolestaan ​​tarkoittaa loppuun tarinatehtäviä. Pysähtymättä kuunnella koko riviä vuoropuhelua kuluttaa arvokkaita minuutteja, joten kun edessäpäätös olla tekemättä mitään, kun kuuntelet Hope vaellella tai siirtyä eteenpäin ja riskien keskeyttämättä hänen näyttely, jatkat. Lähtölaskenta on anti- tarina.


Musiikin swoons, ilotulitteet ja muut elinvoimainen kukoistaa näytön kokoiseksi, ja hetken,komeus pyyhkäisee sinut poiselämäniloinen puuska äänen ja valon. Ei ainoastaan​​ajanhallinnan mekaanikko törmäävätinnokkaat äänen, mutta se törmää lähes joka toinen osa peliä. Epäilen, että minun kaltaiseni, monet ihmiset huomaavat, miten turhauttavaakulkua on, kun he saavuttavatmaailman loppuun ennen kuin he ovat edenneet niin pitkälle, tallentanut sen väestö. Tässä tilanteessa,peli äkillisesti päättelee, ja sitten kutsuu aloittaa alusta kaikkien teidän loitsuja, aseita, ja niin edelleen ehjä -New Game Plus. Hetki tuli kuinisku vasten kasvoja, kun 33 tunnin pelaamisen keskipitkän vaikeuksissa, jaläimäyttää jatkui pelasin läpitoisen kerran, jolloin voisin niin selvästi nähdä kaikki Lightning Palautukset pyrkimykset padpelattavuus ja tuhlaa aikaa. Voit lieventääturhautumista pelaamalla helppoa, mutta näin vammathaavat ilman taudin torjumiseen.


Miten Lightning Palautukset tuhlaa aikaa ? Se tekee sen, miten se käsittelee etsintä. Kuten olet suorittanut tiettyjä sivutehtäviä, muut voivat avata, mutta et voi tietää, missä ja milloin he tekevät niin, tai vaikka he. Siinä mielessäpeli kutsuu sinut palaamaan alueille uudestaan ​​ja uudestaan ​​, etsimällä uusia toimintoja. Mutta kello on aina toimivat sinua vastaan ​​, jaaikaa vietät tutkimalla aiemmin vieraillut alueita ei tuota mitään hedelmää, jotenkoko matkanturhaa yksi ; jopa matkustaa muille alueille junalla kuluttaa lisäaikaa. Siinä mielessäpeli rankaisee etsintä painamalla Oletko koskaan lähemmäksi välitön Armageddon. Lähtölaskenta on anti- etsintä.


« takana