like-button.net herewordpress-themes.org here

The Last Of Us


« takana


Nuorilla on erityisen kovaa Zombie Apocalypse. Kaikki heidän ympärillään on pakkomielle selviytyminen - joka on varmasti ymmärrettävää - mutta jokainen tippaakaanteini vaistot ajaa häntä kohti pelleile. Psykologinen tiemaksu hautaaminen alkeellisinta toiveet tulee olla uuvuttavaa. Left Behind esittelee tämän ainutlaatuisen näkökulmasta kautta Ellie,satunnaisia ​​sankaritar The Last of Us, ja se on vaikea vastustaa nauraa yhdessä hänen kanssaan, kun hänen lapsenomainen luonne on täysi näyttö. Älä odota tämän esiosa sivuuttaatumma pilvi, joka leijuu pahaenteisesti yläpuolella, vaikka. Tutkimalla Ellie ahdinko linssin läpi tällaisensynkkä olemassaolon, me kasvamme yhä lähemmäksi häntä, ja ymmärtää kuinka tuhoisa omaa elämää niinmaailma olisi.


Riley hiipii Ellie huoneeseen ennen kuin aurinko nousee, pouncing kun hänen nukkuvan kehon samalla matkienhurina kaula purra. Ilmeisesti kauhuissaan, ettätartunnan syö hänen elossa, Ellie heittää Riley maahan ennen vetämälläveitsen alla hänen tyyny. Vitsit eivät ole aivan yhtä hauskaa, kun on hirviöitä väijyvä. Olemme pian oppia, että nämä kaksi parasta kaveria oli putoaminenkuukaudessa takaisin, ja kun Ellie on menossa läpi koulutuksensotakoulussa, Riley on liittynytkapinallisten Fireflies. Epäkohtia unohtui nopeasti,kaksi riskiä rangaistus heidän esimiehensä, jonka salainen osaksivaarallinen kaupungin he kutsuvat kotiin.


Siellä onrento back -ja edestakaisin välillä Ellie ja Riley semerkittävä muutos päässälevoton pulista, joka hallitsi The Last of Us. Ellie on leikkisä ja avoin Riley, aina valmiinaquip ja innokas kokea kaiken, että elämä on tarjota. Muutaman vuoden vanhempi kuin Ellie, Riley pian ottaa vastaa, vaikka hänen suunta on hiuksenhieno. Hän on enemmänisosisko kuinhuoltaja. Kohteeseensa:tyhjä mall ilman sähköä. Tai niin Ellie ajatteli. Kun Ellie elokuviingeneraattori,valot syttyvät, jakaksi tyttöä vapaasti tutkiasärkyneet jäännökset oli aikoinaanrikas ja tuhlaileva yhteiskunnassa.


Katsomassa näitä kahta merkkiä vuorovaikutuksessa on koskettava. Koska he kokeilla naamaritHalloween shop, heidän ilonsa on tarttuvaa, ja olin nyökkää yhdessä Ellie kun hän huomautti siitä, kuinka paljon roskaa ihmiset käyttää ostaa. Tällainen koristetavara on vaikea ymmärtää, jos elää ihmisten keskuudessa, jotka vaalivat vainvälttämättömien. Silti Ellie ei käänny nenäänsä ylösuutuuksia hänen ympärillään. Kun vaeltaa läpi, että myymälä, sielläMagic 8 Ball, joka näyttääluuranko pään. Toki voit ravista sitä vain kerran, jos on kiire tai pultti läpi oven seuraavalle alueelle, mutta kun tajusin, että Ellie oli paljon kysymyksiä mielessä, pidin menossa takaisin sitä, kunnes hän juoksi ulos sanottavaa. Sellaisina hetkinä teki minut onnelliseksi. Nähdä Ellie omassa elementti, toimivat kuinlapsi, että hän on edelleen, oli niin aitoa ja todellista, että en halua nähdä sitä loppuun.


Tutkimalla Ellie ahdinko linssin läpi tällaisensynkkä olemassaolon, me kasvamme yhä lähemmäksi häntä, ja ymmärtää kuinka tuhoisa omaa elämää niinmaailma olisi. Suuri osa Left Behind koostuu näistä leikkisä kohtauksia, mutta on muutakin tapahtuu pinnan alla. Kuten voit tutustua moniin myymälöissäMall, Riley ja Ellie pysyäkäynnissä vuoropuhelua. Ottaakorostetaan vaeltelee ympäriautio ympäristöissä ontervetullut muutosjännittynyt taistelu kohtaamisissa hallitsitärkein peli. Keskeisellä sijalla on tutustuminen Riley ja ymmärrystä enemmän Ellie motivaatioita, joten se on helpotus ei saada liimaus keskeytyy. Haluat tietää enemmän. Haluat selvittää, mistä ne johtuivat taistella, mitä Riley tulevaisuuden suunnitelmat ovat ja miten he selviytyä niiden masentavaa todellisuutta.


Kuolema on uskomattoman vaikea kestää. Välissä välillä näitä kohtauksia Riley ja Ellie onhektinen tilanne, joka tapahtuumuutaman vuoden päässä tulevaisuudessa. Täällä Ellie on jo alkanut matkaansa Joel, vaikka hän on yksin tänä aikana. Ja kaikki ajatukset päämäärätön löytö on karkoitettu. Ympäröivät roaming zombeja ja tappavia palkkasotureita, hän on käytettävä kaikki hänen selviytymisen kykyjä jotta se läpi vahingoittumattomana.


Se on täällä, että Left Behind muistuttaa enemmäntunnelmaan, joka tunkeutuiLast of Us. Ellie asuukauhea paikka, jossa jokainen elävä olento voidaan pitäävihollinen. Kuolema on hänen ainoa seuralainen, aina tuskallisen läsnä hän liikkuu hitaasti läpirepaleinen ympäristöissä. Going välillähilpeä alkuaikoina jaaavistus doom vuotta myöhemmin on niin vihlova, että se on melkein liian paljon kantaa. Kun hän on Riley, Ellie nauraa niin äänekkäästi, että katsoisin minun hengenvetoon, pelottaa ettänapsauttelija kuulisi häntä. Vaikka ei tartunnan oli noin, en voinut unohtaa kauhea viha. Hän on niin nuori, niin naiivi, että hän ei ollut vielä oppinut olemaan varovainen koko ajan. Ja kun olet yksinkohdat ilman Riley, voit tuntea painonmuutosviime vuosina. Nyt hän ymmärtää, että kuolema on yksi kova ääni pois. Halusin häntä pysymään ikuisesti nuorena, tietämättömiäuhkia vaanii, kun ymmärtää, että hän tarvitsi kasvaa nopeasti, jos hän oli menossa hengissä. Tietenkin, kuten erilaiset ajattelutavat ovat mahdottomia, ja oli surullista nähdä, kuinka nopeasti hänen huoleton Säännöstä revitty pois.


Joten olen vaalinut niitä kohtauksia Riley ja Ellie. Kun ne tapahtuvat, kunPhoto Booth, he irvistellä ja kiljua giddily kun heidän typerä mukeja ovat kiinni. Mutta he eivät voi tulostaakuvia. Ja joka menee yhdessäpääteema Left Behind. Näemmelyhyt, onnellinen tilannekuva Ellie elämän Riley, mutta emme voi ottaa sitä meiltä. Hänen lapsuutensa on tullaloppua jossain vaiheessa.


Jokainen nuori tyttö pitäisi opetella käyttämäänMolotovin cocktail. Kun pelaat kuin Ellie yksin, on uhkia ympärilläsi. Ei ole vitsejä täällä, mitään häiritä sinuajuro oikeudenkäynnissä. Kunensimmäinen taistelu puhkesi vastaan ​​zombie uhka, I kavahti. Äärimmäistä väkivaltaa olinormiLast of Us, mutta vietettyään niin paljon aikaa rauhallinen rauhallisuus Left Behind, olin unohtanut miten ankara tämä maailma oli. Ja minä vihasin että Ellie olivat tottuneet roolistaan ​​niin nopeasti. Vaikka Ellie täytyy tappaa monta kertaa aikana tämän kolmen tunnin tarina, se on aina epämiellyttävä. Se ei ole koskaan hyväksytty, että tämä on vainmiten asiat ovat. Se onpelin kunniaksi, että olet sijoitettupuolustava taistelussa. Ellie ei halua taistella - hän on - niin vastahakoisesti tappaa vihollisia, koska se on ainoa vaihtoehto.


« takana