like-button.net herewordpress-themes.org here

The Walking Dead


« takana


Clementine potkii perseelle. Episodi kaksitoisen kauden Telltale Gamesin The Walking Dead seikkailu sarja voi olla muutakin kuin tämä pikkuruinen selviytyjäZombie Apocalypse impaling epäkuolleet pääkalloja ja räjäyttämällä kanssakäsiase. Muttakestävä kuva, että otan poisHouse Divided onrakastettava moppet pyöriä ympäriinsä kuinBallcap - pukeutunut ninja, joka voi selvästi huolehtia itsestään paremmin kuin mikäänaikuisten hän kokee.


Tämä ei oleongelma minulle. Niin paljon kuin Clem n toiminta - sankari hetkiä rasittaa believabilityvähän, hänen zombie - surmaaminen taitoja kompensoidaan kuinka paljon tämä yksinäinen pieni tyttö riippuuystävällisyys muukalaisia ​​, jamuistutus päätteeksi kuinka haavoittuva hän vielä on. Tuloksena onloistava episodi, joka tasapainottaa toimiatarina, joka poimiitahtiaSnoozy Episode One ja toimii sekäkiehtova perustankausi perustua jatäyttää yksi -off juttu omana.


Hyvästä kaverukset mastisoitiin ruumiita alle minuutissa. Tällainen on elämää Clementine nyt, että hän omillaan. Kuitenkin, tarinankerronta on edelleen asettuvat kaukokohteisiin. Aivan kuten Clementine, olemme edelleen tutustuminen Tämän uuden ryhmän eloonjääneitä, että hän koukussa kanssa vuonna Episode One. Ei ole mitään helppoa empatiaaahdingosta tähän ryhmään. Silti persoonallisuudet ovat kehittyneet paljon perusteellisemmin täällä. Raskaana Rebecca ei ole enääyhden nuotin misanthrope. Nick ei ole vainteini kapinoivat mitä olet saanut. Luke tuntuu kuin hän voisi tullaluotettava ystävä, tai edes jotainnuorempi Lee korvike. Alvin ja Carlos eivät enää Wallflowers. Vain Sarah pysyy samana, ja jopa hänen lapsenomainen asenne on täsmennetty tämänpari kohtauksia, jotka tekevät selväksi, hänellä oli ongelmia kauan ennen"helvetti on täynnä.


Vielä parempi,tilanne on saamassapersoonallisuus omaa, japilvi mysteeri ja kauhua leijuutaustalla kaiken. Pelko muita ihmisiä ja aina ottaen huomioon missä olet ja kuinka paljon voit turvallisesti anna vartija alas tuntemattomien kanssa on tapahtunut suuria teemojaWalking Dead pelisarja, mutta täällä kaikki menee ylikierroksilla. Clem on täysin omillaan, leikkaa pois kaikki tuetut hän oli ensimmäisen kauden aikana ja jopa aikanaalkuaviimeinen episodi, kun hän oli vielä matkustaa Christa. Hänen eristäminen korostetaan entisestään, kun hän tapaa mitä pitäisi ollavanha ystävä, vain huomatakseen, että tämä entinen kaveri ei ole enääsama henkilö, että hän tiesi. ( Lisäksi pitääsilmälläulkonäkö joitakin muita vanhoja tuttuja alkaen400 päivää episodi julkaistiinerillisenä eränä viime kesänä. )


WithHouse Divided, kauden kaksiWalking Dead on ylös ja velttoa. Clem on pakko jatkuvasti kysyä itse jolle hän voi luottaa, jos hän voi todella koskaan luottaa kehenkäänmaailmassa, jossavoi persikoita oneroa elämän ja kuoleman. Taistelevat zombeja on helppoa, jopavalkoinen nyrkein tappeluissa korostettu täällä, kutenrautatie silta Showdown jailmastollisista Shootout atSki Lodge, jossa Clem ruoskii allepiknik-pöydän ja keihäitäzombie kuin kala. Mikä on vaikeaa on tekemisissä muiden ihmisten. Vuoropuhelua valintoja kovenee ja käytännöllisempiepisodi kulkee. Suurimman osan ajasta se tuntuuainoa järkevä vaihtoehto edellyttää kerron jollekinjärkähtämätön totuus tai ottamallakovan linjan, että jokainen on parempi ajatella itse ensin. Clem näyttää soveltamallaankara opetus, että hän oppinut Sam ensimmäisen jakson kaikille hän kohtaa nyt, joka kääntääkoko pelin yhdeksi pitkä, imevää eksistentiaalinen kriisi. Olin melkein odottanut True Detective nihilist Rust Cohle odottavan Clem vuonnaSki Lodge, istuupiknik-pöydän kanssamaailman viimeinen six-pack Lone Star, valmiina toimittamaanluennonhyödytöntä kaiken.


Et voi sanoa, että Clem n pessimistinen lähestymistapa on väärä, joko. Jotain on vialla tämän koko ryhmälle. Pahoja asioita tapahtuu kaikille he kohtaavat. Ja he piileksivät jotain, varsinkin kun se tuleesalaperäinen Carver, joka tekee hänen ensimmäinen esiintymisensä täällä oltuaankohteena pahaenteinen keskustelujaviimeisen jakson. Onneksi Carver ensiesiintymisensä monipuolisena konna. Hän näyttää motivoihalu tuodaryhmään turvalliseen ratkaisuun, mutta elimet silti asentaa loppuun mennessäepisodi. Carver ei ole ongelma uhaten tappaa Clem saada mitä hän haluaa. Joten hän on edelleenpahis, vaikkakinmahdollisesti sympaattinen huono kaveri tingesmessiaan kompleksi muistuttaaristeytys Rev Jim Jones ja Negan,megalomaniacal hirviönykyisen Walking Dead sarjakuvia.


Clementine on fiksu ja kova... mutta hän on myös neljä metriä pitkä ja 11-vuotias, joten hänentäydellinen kannettava panttivangiksi aseistettu hullut. Bleakness on niin dominoiva, itse asiassa, ettäHouse Divided vaiheet vaarallisen lähellä yksitoikkoisuus. Jokainen ystävällisyys palkitaan raakuutta. Et vain tiedä, että avokätisesti pian seurataan jokoluodin päähänsä taipurra kaulaan. KaveriSki Lodge on valmis antamaanlaatikko täynnä ruokaamuukalainen hän juuri tavannut ? OK, vain heittää itse pois vuorelta jo, kaveri. Tällainen asia on mennyt niin ennustettavissa, että se ei olisihuono ideakehittäjät vetää takaisin kuilun reunalta tulevaisuudessa jaksot ennen sarjan Ventures itsensä parodia. Grim on yksi asia ; teurastus jokainen kaveri, joka tarjoaa sinulleystävällinen hymy yhdessä joidenkin persikat ja pavut on jotain aivan muuta.


WithHouse Divided, kauden kaksiWalking Dead on ylös ja velttoa. Vaikka ensimmäinen episodi oli liian innoton, miten se asettaa vaiheessa ja sai kaiken liikkeelle, voit nyt nähdä sekätarina jahahmot muotoutumassa ja kehittyy. Tämä hidas - burn lähestymistapa olisi edelleen maksaa osinkoja kuinSaga erääntyy tulevia jaksoja.


« takana