like-button.net herewordpress-themes.org here

Dark Souls II


« takana


kuinka paljon ihmiskunnan olet valmis luopumaan edespienintäkään mahdollisuutta voittoon ?


Tumma Souls II kysyy tämän kysymyksen teistä joka käänteessä, kannustaa sinua painamaan eteenpäin huolimatta välittömän kuoleman. Ja jokaisen kuoleman, menetäthieman oman ihmiskuntaa ja entistä ontto. Maksimisykkeestä terveys hieman pienenee joka kerta sekä lopulta upposi 50 prosenttia sen täydestä arvosta, ja vielä niin jokainen suikale ihmiskunta on viipaloitu pois, vaarinpuhelun liikkua eteenpäin. Lopulta voit voittaaeste, joka oli sinun ja voitto - että kvartetti gargoyleja mustanaan sinutkatolla, että arachnoid demoni syöksyä myrkyllisiä hohtimet omaan lihan, että inhottavaa kasa lihaa, joka on mahdoton kuvata. Olet voitti ! Mutta voitto ei tule ilman uhrauksia. Olet vannonut, olet huohotti, ja olet hikoili. Olet menettänyt oman ihmiskuntaa niin saatat kerätäsielujakirottu.


Kuten Tumma Souls ja Demon Souls ennen sitä, Tumma Souls II ei ole vainfantasia roolipeli seikkailu, muttapilvi, joka roikkuu raskas pään yli aina niin paljon kuin ajatella sitä. Nämä modernit klassikot kehittänyt From Softwaren ovat oikeutetusti ansainnut maineensa raa'asti vaikeaa, mutta niiden kauneus on peräisin ei pelkästään vaikeuksissa, mutta myös pelko. Tumma Souls II ei oleselviytymisen kauhu peli tavanomaisessa mielessä, mutta muutamia pelejä voi tehdä sinusta tämän pelkää peer nurkan takana, samalla utelias, mitä odottaa sinua siellä. Kuolema on niin kovin kaunis tässä pelissä, sillä se tulee käsissä uskomattomia petoja ja sodanlietsojat : kömpelö panssaroidut ritarit, hohtavan otherworldly hyökkääjät, ja lonkeroita, jotka nousevat mustasta altaat myrkkyä. Toki jokainen kuolema puhkaisee sydämesi, mutta yksi Tumma Souls II.


Embracepimeys, jottei se kuluttaa sinua. Aavemainen mustuus on edessä ja keskellä kuin käynnistätpelin ja kirjoitasalaperäinen asuinpaikkaa edessäsi. Kolme vanhaa kruunuina odottavat sinua sisälle ja pyytää sinua muokata hahmosi ja valitseluokka ennen pääomasijoitukset osaksituntematon. Kuten useimmat Dark Souls II : n merkkiä, nämä naiset tarjoavat epämääräisiä neuvoja ja viittaavat tapahtumiin ja käsitteitä ilman täyttämällätiedot. Ahdistus kiinnikkeet kun pujotella uloslähellä luolissa että täyttämiseen saat perusasiat liikkeen ja torjumiseksi. Tämä alue voi opettaa sinulleperusasiat, mutta se herättää myösuseita kysymyksiä. Mitkä ovat ne outoa ääniä kuulet, kun seisot lähellälinnunpesän, joka lepääkapea hylly ? Mikämerkitysliekin lampetit hajallaan siitä teidän on tarkoitus sytytettiin palamaan ? Miten selvitä kohtaamisiahirviömäistä ogres rannalla alle litistää pidätvaivaiset bug kun lähestyn ?


Tervetuloa Drangleic,maailmassa, joka ei ole nopeasti kuiskata sen salaisuuksia sinulle, on peli, joka luottaa sinuun löytäävastauksia itse. Tervetuloa Davy Jonesin. Tämä johdanto ei ole niin sielu murskaus kuin alkuperäinen Tumma Souls " avaamista, mutta se on vain hienoa, Dark Souls II tarjoaaaikaisin maku toivoa,tunne, että oli melko harvinaista edeltäjänsä. Että toivoa saapuu tapa Majula,upea keidas, joka on mahdollisimman lähelläkotiaan löydätpelin. Minun ensimmäinen kosketus Majula oliilmestys. Kuten olen syntynytlähellä varjot,hehkuva aurinko sokaisi minut, ja minä vapisimaailman avautuvan edessäni. Ainableakness on Drangleic suuren valtasi minut, olin iloinen palata tähän solmukohtaemotionaalinen virkistää.


Majula on enemmän sukua Demon Souls " Nexus kuin Dark Souls " Firelink alttari. Se on keskeinen solmukohta toiminnan, ja vaikka se on lähinnä vailla elämää, kun ensin kohtaisi, se hitaasti täyttää kanssamyyjät tapaat teidän matkustaa, joista monet perustaa yritys siellä. Tärkeimmät yhteystiedot siellä on kuitenkinpeitettyä nainen, joka voit tason ylöspäin vastineeksi sieluja,pelin valuuttana. Mutta vaikka Majula ei ole immuuni mysteeri. Onmahdottoman syvä reikämaahan täällä, joka loitsuja varma kuolema, jos et kuulu siihen. ( Älä anna sen hämätä,levyt, jotka risteilevät tämä kohta voi näyttää niin korkealle, ettäturvallisen laskeutumisen, mutta et selviä, että syksyllä. ) Mitä siellä alhaalla ? Varmasti jotain arvokasta on vaanivat siellä. Tai jotain kauhistuttavaa. Te lopulta tee tavalla alas, mutta Tumma Souls II ei kerro, milloin tai miten se voi tapahtua.


Kuolema on niin kovin kaunis tässä pelissä, sillä se tulee käsissä uskomattomia petoja ja sodanlietsojat : kömpelö panssaroidut ritarit, hohtavan otherworldly hyökkääjät, ja lonkeroita, jotka nousevat mustasta altaat myrkkyä. Sen sijaan, Tumma Souls II luottaa sinuun. Kuten edeltäjänsä, ei ole reittipisteitä, eikä pyrkimys loki. Sen sijaan voit yksinkertaisesti pää ulos Drangleic pyrkivät valoon Primal kokkoja ja näin palauttamaan arvokkaasti tämän raihnainen maahan. Ainoa tapa voittaauhmakas olentoja, jotka vartioivatkokkoja kuitenkin on kasvaa vahvempi murhattava vihollisia ja kerää niiden sielut, jotka voit sitten viettää uusia tasoja, uusia panssareita ja muita muistoesineitä, jotka vahvistavat päättäväisyytesi taistelussa.


Jos olet pelannutaikaisemmin Souls pelejä, sinun pitäisi ryhtyätorjumaan nopeasti. Tunnet jokaisen swing kirves, jokainen puukottaa kanssa keihäs, ja jokainen tulipallo olet hieno yritys. Ajoitus on avain : jokainen teko altistaa sinut, joten sinun täytyy kiinnittää huomiotarytmiin vihollisten hyökkäyksiä ja iskeäsopivalla hetkellä. Toimitusjohtaja kuntoa on myös tärkeää menestykseen. Jokainen hyökkäys kun käynnistää kuluttaa kestävyyttä, koska se onnistuneesti estäähyökkäys. Et voi yksinkertaisesti flail noin kanssa luopua ; tämä ei ole sellainen peli, eikä huolta aikana jokainen kohtaaminen tappaa sinut.


Katso mihin astut : että Undead sotilas ei ole teidän suurin uhka. Ei niin, että sinun ei pitäisi odottaa kuolemaa. Tumma Souls II rakentuu toistuvista kuolemansa. Kun tuo väistämättä hetki koittaa, voit pudottaa kaikkisielut olit kuljettavat ja täytyy hakea ne, jos et halua menettää niitä pysyvästi. Saat vain yksi mahdollisuus saada ne takaisin, kuolevia ennen kuin tulet ne poistaa ne maailmasta ikuisesti. Tietenkin tämä mekaanikko ei ole mitään uutta : se on sama käsite, joka powered sekä Demon Souls ja Tumma Souls, kun kaikki. Mutta aivan kuten Tumma Souls edustaarakennemuutos yli Demon Souls, niin tekee Tumma Souls II yli edeltäjänsä.


Jotkuterot ovat havaittavissa jo varhaisessa vaiheessa, vaikka niiden edut eivät aina ole heti selvää. En ollut varma, miten tunsin yksi tällainen muutos:rajoitettu vihollinen respawns. Aina kun kuolla tai levätäkokko,maailma on virkeänä ja tavallinen kukisti vihollisia respawn. Tai ainakin, niin se käytetään tapahtua. Dark Souls II, siellä tuleekohta, kun monet paikalliset vihollisia eivät respawn enää, joten voit vapaasti edetä vähemmän esteitä haluamallasi tavalla. On totta, että ääretön respawns kannusti hionta, varsinkin kunvihollisia kohtaamaan pudonnut tärkeitä kohteita. Mutta toistoa myös juurruttanutouto yhteys soittimen ja peli. Voin Muistan vielä hyvin, esimerkiksi kuinka edetä Tumma Souls " Undead Parish - jossa jokainen vihollinen on, mitä hyökkää se käyttää, ja mitä epävarmojen pudotusten minun on pidettäväsilmällä. Kun olen ensin havainnutrajoitettu respawn järjestelmä, olen huolissani siitä, ettäjatko-osa oli menettänyttärkeä tekijä, joka pitää Tumma Souls II alkaen commandeering minun herääminen ja nukkuminen ajatuksia.


« takana